LOUISE KAY

"Working with Gunnar was wonderful. He was really in tune with my needs and I felt relaxed, confident in his abilities and able to trust his instincts. He produced some amazing photos and I couldn't be happier. I highly recommend Gunnar for anyone who is looking for a talented, professional portrait photographer. Thank you!"

 

Louise's website: www.louisekay.net

KERSTIN BARDUA

"The shoot with Gunnar was great! It was my first real photo-shoot, but thanks to Gunnar's special way it was very easy. Through his experience as a coach and in the field of body-oriented psychotherapy Gunnar creates a trusting and safe atmosphere. He is always in contact with his model and I felt very safe during the whole shoot. Gunnar had a great feeling for when I was no longer connected to myself but on the outside. Then he succeeded with different methods in getting me in contact with my inner self. Through this and with a lot of sensitivity it was possible to create depth. In addition, a lot of fun and humor made sure that relaxation and lively naturalness could become visible. Gunnar also has a fine feeling for the surroundings, the light and fine details in the background. Gunnar has the gift of being in touch with the camera, the model and the surroundings. This allows for wonderful and holistic, natural and authentic pictures with deep expressiveness. I am very grateful that Gunnar Meier took these wonderful pictures of me and can only recommend him warmly."

Vilija Jozone

"Ik had een wens om een aantal foto’s van mijzelf te laten maken waarin de ‘natuurlijke ik’ zichtbaar zou zijn. Ik wist niet hoe het eruit zou zien, want ik leefde al zo lang met de maskers die ik gewend was om dagelijks te dragen. Maskers zoals aangeleerde houding, opgezette lach, allerlei maniertjes om goed eruit te zien, make-up etc. Ik had een wens om helemaal vrij te zijn van die maskers en mijzelf laten zien in wie ik ben in mijn essentie. En dat wilde ik graag terug zien in de foto’s. Maar omdat ik al zolang uit contact was met mijn ware zelf, vond ik het ook heel spannend om mijzelf zo kwetsbaar op te stellen. Het gesprek vooraf met Gunnar heeft mij geholpen om te focussen op mijn wens en te gaan zoeken naar wat mij zou helpen om mijn wens waar te maken. Ik heb Gunnar als meedenkend, flexibel, aanwezig en betrokken ervaren. Tijdens de foto’s maken had ik een gevoel dat Gunnar op een hele natuurlijke manier mij kon volgen en aanmoedigen in het proces van mijn karakter laagjes af te pellen en durven tot de kern komen. Zoals bijvoorbeeld ik had aangegeven dat ik een harde en een zachte kant in me heb en dat ik in beide zichtbaar wil worden. De steeds afstemmende en zachtmoedig verwelkomende houding van Gunnar nodigde mij uit om helemaal te zakken in mijn gevoel en helemaal een zijn met het moment en de natuur. Ik voelde me veilig en welkom met mijn woede, angst, schrik, vreugde, liefde en passie. Er was ruimte om me kwetsbaar te tonen en in contact te brengen met de fotograaf. De mogelijkheid om de fotograaf op zo een diepe laag te kunnen vertrouwen heeft als resultaat de foto’s geleverd waarin ik mijzelf kan zien in de puurheid en natuurlijke schoonheid. En nog steeds, als ik naar de foto’s kijk, brengt het me naar die heerlijke middag, en een leuke ontdekkingsreis met fotograaf Gunnar."

Vilija's website: www.vilija.nl

THOMAS TUINMAN

"Voor mijn website heb ik een fotoshoot gehad bij Gunnar. Net zoals velen raak ik toch behoorlijk verkrampt als er voor een wat langere tijd een camera op mij gericht staat. Eerdere foto's voor mijn website, die gemaakt waren door andere fotografen, was ik minder tevreden mee omdat deze verkramping zichtbaar was in de foto's.

Het bijzondere bij Gunnar was dat hij echt de tijd nam en zorgde dat ik mij op mijn gemak voelde. Hij voelde goed aan hoe hij mij moest benaderen om de juiste foto's te krijgen. Daarnaast vond ik de kwaliteit van de foto's, de bewerking en zijn ideeën voor de foto's spreken van grote mate van vakmanschap. Ik zou zeker weer gebruik maken van zijn diensten, en anderen, die op zoek zijn naar een fotograaf voor een goede profielfoto, zou ik Gunnar zeker aanraden"

Thomas' website: www.psychologie-nu.com

YVONNE VAN DEN BRAND

"Je manier van werken vond ik erg tof. Ik was erg gespannen in het begin van de shoot. Ik ben gewend met een vriendin te werken en merkte dat ik moest wennen om bij een man voor de camera te staan. Daarnaast had ik heel weinig geslapen in de week voor de shoot en was ik bang dat je dit erg kon zien op de foto’s. Dit leverde spanning op in mijn gezicht en ik merkte dat ik niet relaxed was. Omdat ik dit weg wilde hebben werd het natuurlijk alleen maar erger. Gunnar merkte dit ook en hij ging heel fijn daarmee om. Hij gaf me hele milde en praktische tips welke ervoor zorgden dat de spanning er mocht zijn en deze vervolgens los kwam. Hij had een prettige manier van ermee omgaan... veel geduld en ruimte... het resultaat was dat er letterlijk weer glinster in mijn ogen kwam en ik aanwezig was in het moment. Mijn energie ging weer stromen. Het moment dat we het konden accepteren dat alles er even was en het allemaal even op zijn beloop lieten, en ook letterlijk even gek deden... gekke bekken en bewegingen maken, dat werkte voor mij heel goed. Ik was verrast dat ik me zo vrij voelde.  
Gunnar is een hele rustige man, straalt veel kracht uit en heeft een bijzondere manier van fotograferen. Hij is geïnteresseerd in wat je wilt en wat je zou willen proberen te vangen in de foto. Ik vind dat hij een kei is in het vangen van iemand zijn energie. Zijn foto's zijn heel krachtig, clean, puur en scherp."

EHSAN EBADI

"Ik vind je heel professioneel, en je bent echt geïnteresseerd wat de opdrachtgever wil. Je geeft ruimte en je nodigt uit om dat ook te brengen. En tegelijkertijd breng je jouw expertise goed in. Je hebt oog voor detail en weet levendigheid vast te leggen. Ik vind het leuk om met jou samen te werken door dat jij het leuk vind en ik me betrokken voel bij het proces. Het resultaat is altijd van hoge kwaliteit."

Ehsan's website: consciousinvitations.nl